Після санкцій рівненські виконавці стягнули понад 20 мільйонів боргів з аліментів

Інакше платити не хотіли

Працівники територіальних відділів державної виконавчої служби Рівненської області з початку цього року стягнули 20,8 млн грн заборгованості з аліментів у зв’язку із застосуванням до боржників санкцій та заборон, передбачених законом.

Державні виконавці винесли 3880 постанов про тимчасові обмеження боржників у виїзді за кордон. У Рівному винесено 417 таких документів.

 

Виконавча служба нагадує, що до неплатників аліментів, у яких сукупна заборгованість перевищує суму платежів більше ніж 4 місяці (3 місяці для батьків важкохворої дитини), застосовуються тимчасові заборони у вигляді обмеження боржника у праві виїзду з України, праві керувати автомобілем, праві користуватись зброєю та праві полювати.

Тимчасові обмеження державний виконавець знімає після винесення постанови про закінчення виконавчого провадження або погашення заборгованості у повному обсязі. Про це повідомляє пресслужба Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень