Після 9 класу в ПТУ: у Рівному скоротять кількість ліцеїв 

Це називають формуванням мережі закладів освіти Рівненської області, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти

За два роки у Рівному скоротять кількість ліцеїв, де можна отримати повну 12-річну освіту. 

Станом на 1 вересня 2027 року в місті старші класи залишаться тільки в 11 ліцеях.

Це передбачає план мережі закладів освіти Рівненщини, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти який мають затвердити депутати обласної ради.

Зокрема обласне управління освіти пропонує аби в Рівному й надалі старші класи залишилися у ліцеях 7, 8, 12, 13, 26, 27 та 29, а також у ліцеях «Престиж», «Колегіум», український та обласний науковий. 

Скрін з додатку про проєкту рішення обалсної ради


А от після 9 класу учні решти шкіл мають йти до коледжів та технікумів. На переконання обласного управління освіти це забезпечить доступ до якісної профільної освіти. При цьому оптимізація закладів де вчать старшокласників відбудеться у всіх районах області.

 Чимало батьків у Рівному не в захваті від цих намірів, але фінальне слово за депутатами обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень