Три коледжі на Рівненщині віддадуть у власність тергромад

Зокрема й коледж в обласному центрі

Майно трьох фахових коледжів на Рівненщині перейде з державної власності - у власність тергромад. Йдеться про три заклади: Рівненський коледж інформаційних технологій що на Київській, Мирогощанський аграрний коледж та Млинівський технолого-економічний коледж. Відповідний проєкт рішення з'явився на сайті обласної ради. 

У пояснювальній записці йдеться, що правила фінансування закладів фахової підготовки з місцевих бюджетів були визначені ще 6 років тому, і власне це й передбачає їхню передачу з державної власності у тергромади.

Рівненський та Млинівський коледжі мають уже повністю готовий пакет документів, а у Мирогощанському, документи на нерухомість оформлені ще не повністю. 

В області сподіваються, що таким чином видатків на підготовку фахівців використовуватимуть ефективніше, та зможуть швидше реагувати на потреби ринку праці Рівненщини. 

Проте, яке рішення ухвалять депутати обласної ради, стане відомо тільки на сесійному засіданні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Більше оголошень