Пилюки не буде тижнями: Секрет від покоївок, які прибирають номери у готелях

Вільного часу буде більше

Прибирання – заняття дуже особливе. Когось воно доводить до істерики, а для когось це спосіб впоратися зі стресом. Кому б який варіант більше не підходив, але прибирати все одно доведеться, бо пилюка на поверхнях з’являється щодня.

Проте, виявляється, є певні хитрощі, які допоможуть витрачати менше часу на прибирання. Такий секрет знають покоївки, яким доводиться щодня професійно прибирати номери готелів.

Як надовго позбутися пилу

Прибирати оселю допоможуть не лише швабри, очищувачі повітря, ганчірки, пилососи, щітки, а й кондиціонер для білизни. З нього треба приготувати розчин, яким протирати всі поверхні у домі.

Візьміть 50 мл засобу та 200 мл води, ретельно змішайте і перелийте у пляшку з розпилювачем.

 

Саме такий розчин використовують професійні покоївки.

Серветку з мікрофібри змочіть у розчині, або просто нанесіть розчин на поверхню і добре протріть. Кондиціонер відштовхуватиме пил і він не так швидко знову осяде на поверхні. 

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень