Пільги, якими користуються учасники АТО

Держава надає гарантії тільки зареєстрованим

Учасники антитерористичної операції можуть користуватися медичними, житлово-комунальними, фінансовими, соціальними та трудовими пільгами. Їх можуть отримати всі, хто має відповідний статус.

Щоб отримати підтримку від держави, бійці АТО можуть звертатися до органів соціального захисту населення та реєструватися. 

Додамо, що бійці, які брали участь у АТО, можуть безкоштовно користуватися усіма видами міського та приміського транспорту. Також вони звільняються від сплати податків, мита, зборів та мають право на першочергове забезпечення житловою площею і відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва. Про це інформує прес-служба Рівненської ОДА.

"Крім того, учасникам бойових дій надається 75-відсоткова знижка на плату за житлово-комунальні послуги та вартість твердого палива і скрапленого газу.  А ще вони мають право на безоплатне одержання ліків за рецептами, першочергове безкоштовне зубопротезування та щорічне забезпечення санаторно-курортним лікуванням", - йдеться в повідомленні.

Ознайомитися із повним переліком пільг та допомог учасники АТО та їхні родини можуть у Дорожній карті демобілізованого учасника антитерористичної операції. Її можна знайти тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень