Пік інтенсивності магнітної бурі припадає на 20 червня. Її вважають дуже затяжною

Підступність явища не в інтенсивності

З вихідних на Землі вирує магнітна буря. І хоча її інтенсивність складає 3-4 бали, вона є доволі виснажливою, адже триватиме тиждень.

За даними Центру прогнозування космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США найвищої інтенсивності буря досягне у вівторок, 20 червня.

Триватиме буря до 24 червня. Вкрай обережними слід бути людям, які мають хронічні захворювання. Слід дотримуватися загальних правил здорового способу життя – достатня кількість годин сну, відсутність стресу, повноцінне харчування і достатній питний режим.

Підступність цієї магнітної бурі в її тривалості.

Навіть триденна магнітна буря зазвичай стає неабияким випробуванням для людей із хронічними недугами, а магнітна буря тривалістю у тиждень може відобразитися навіть на цілком здорових людях.

 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень