Помилилася? Підприємиця Рівного просила в оренду приміщення міськвиконкому

І отримала відмову

Підприємиця Марія Меркулова, яка торгує квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами, звернулася до влади Рівного із заявою. У ній

просила включити приміщення на вулиці Соборній, 12-А у перелік об'єктів, які здаються в оренду з аукціону. А за цією адресою розташований міськвиконком.

Міський голова Рівного Олександр Третяк розпорядився їй відмовити. Бо, пояснив, 

приміщення використовується для власних потреб. 

Як розповіла Радіо Трек начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук, підприємиця просто помилилася:

Нині всі заяви на оренду комунального майна подаються через електронну торгову систему. І Марія Меркулова у своїй заяві помилилася з адресою, вказавши вул. Соборну, 12-А, де розташований міськвиконком.

 

Оскільки заявка пройшла через електронну торгову систему, ми мусили на неї офіційно відреагувати. Тому й було видане таке розпорядження міського голови.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: оренда
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень