Підпал поліцейського авто на Рокитнівщині: спільники підозрюваного з’явилися до відділку з адвокатом

Інцидент стався через те, що поліцейські відмовили одному з місцевих жителів «відсвяткувати» Великдень

Поліцейські встановили спільників підозрюваного у замаху на підпал майна поліції.

Злочин стався у Старому Селі, що на Рокитнівщині, 21 квітня.

Тоді на територію поліцейської станції приїхали «рятувати» свого товариша-односельця троє чоловіків. Один із них шарпав за одяг поліцейського та вдарив його кулаком у грудну клітку.

У цей час 30-річний місцевий житель, який спровокував інцидент, облив бензином із пластикової пляшки службовий автомобіль, а потім — ще й меблі у приміщенні поліцейської станції, куди встиг забігти.

Наступного дня йому повідомили про підозру за фактом замаху на умисне пошкодження майна правоохоронця, вчинене шляхом підпалу, та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Поліцейські також встановили й інших осіб, причетних до протиправних діянь. Ними виявилися 37- та 46-річні жителі Старого Села.

 

Двоє із трьох зловмисників - після численних ігнорувань повісток слідчих - самостійно прийшли до поліції разом із адвокатом.

46-річному чоловіку слідчі повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі дії тривають.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень