Підпал поліцейського авто на Рокитнівщині: спільники підозрюваного з’явилися до відділку з адвокатом

Інцидент стався через те, що поліцейські відмовили одному з місцевих жителів «відсвяткувати» Великдень

Поліцейські встановили спільників підозрюваного у замаху на підпал майна поліції.

Злочин стався у Старому Селі, що на Рокитнівщині, 21 квітня.

Тоді на територію поліцейської станції приїхали «рятувати» свого товариша-односельця троє чоловіків. Один із них шарпав за одяг поліцейського та вдарив його кулаком у грудну клітку.

У цей час 30-річний місцевий житель, який спровокував інцидент, облив бензином із пластикової пляшки службовий автомобіль, а потім — ще й меблі у приміщенні поліцейської станції, куди встиг забігти.

Наступного дня йому повідомили про підозру за фактом замаху на умисне пошкодження майна правоохоронця, вчинене шляхом підпалу, та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Поліцейські також встановили й інших осіб, причетних до протиправних діянь. Ними виявилися 37- та 46-річні жителі Старого Села.

 

Двоє із трьох зловмисників - після численних ігнорувань повісток слідчих - самостійно прийшли до поліції разом із адвокатом.

46-річному чоловіку слідчі повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчі дії тривають.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень