Спалена машина, або Чому у Старому Селі небезпечно відмовляти, коли пропонують відсвяткувати Великдень (ФОТО)

Місцевий норов

Фото з місця подій. ГУНП Рівненщини.

Отже, напередодні по обіді з власних джерел ми дізналися про підпал поліцейського авта в Старому Селі на Рокитнівщині.

Правоохоронці встановили деталі події.

Об 11:40 до поліцейської станції на автомобілі «Opel Frontera» на іноземній реєстрації приїхав місцевий житель.

 

Під час спілкування водій запропонував працівникам поліції поїхати з ним відзначити Великдень. Однак після очевидної відмови поїхав і повернувся хвилин за 20.

Фото з місця подій. ГУНП Рівненщини.

Чоловік, який за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, почав нецензурно лаятися та погрожувати фізичною розправою поліцейським.

Водночас, у телефонній розмові він повідомив своїм знайомим неправдиву інформацію, що начебто його затримали та «в’яжуть». 

Через декілька хвилин до поліцейської станції приїхало іще троє осіб на автомобілі.  Вони почали штовхати двох працівників поліції, які несли там службу, зривати з них захисні маски та намагалися затіяти бійку.

Фото з місця подій. ГУНП Рівненщини.

В цей час місцевий житель, який спровокував інцидент, спершу облив бензином із пластикової пляшки службовий автомобіль, а потім — меблі у приміщенні поліцейської станції, куди встиг забігти. 

Вже на вулиці зловмисник знову кинув ємність із залишками пального на авто та підпалив його. Аби уникнути знищення майна, поліцейський зумів відкинути ногою пляшку, в результаті чого отримав опіки шкіри ноги. Зловмисники із місця події втекли.

Фото з місця подій. ГУНП Рівненщини.

Загоряння службового транспортного засобу, внаслідок чого пошкоджено дах службового авто і частково капот, поліцейські загасили самотужки. 

За фактом умисного пошкодження майна працівника правоохоронного органу, вчиненому шляхом підпалу, розпочали досудове розслідування. Потерпілому працівникові поліції надали необхідну медичну допомогу. 

Фото з місця подій. ГУНП Рівненщини.

Нині вирішують питання щодо правової кваліфікації інших вчинених протиправних дій. Місцеперебування осіб, причетних до кримінального правопорушення, встановлюють.

За матеріалами ГУНП у Рівненській області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень