Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки на Херсонщині помер в СІЗО. Він лишив записку

Історія про пошуки дитини й знущання з неї сколихнули у березні всю Україну

Сьогодні у слідчому ізоляторі Херсона вкоротив собі віку 62-річний мешканець села Щасливе, арештований за підозрою у зґвалтуванні та убивстві 7-річної Марійки Борисової. 

Утримували чоловіка у «боксі» з лише один сусідом якого підозрюють у тяжкому злочині. Керівництво СІЗО пішли на цей крок, адже остерігалися розправи над педофілом у загальній камері, - наводять подробиці «Новий день»

Відомо, що 62-річний Микола дочекався коли його сусід засне, а потім з постільної білизни зробив мотузку. Він причепив її до віконної решітки, і поліз у зашморг. Коли інший чоловік у камері прокинувся, то рятувати Миколу було вже пізно, він помер. 

Раніше ЗМІ повідомляли, що ще перед затриманням, ще у Щасливому, раніше судимий Микола уже намагався накласти на себе руки – перерізав вени на руках. Але поліцейські тоді нагодилися вчасно: зупинили кров, і викликали медиків. 

У особовій справі арештованого, яка знаходиться у СІЗО, фігурувала помітка, що той має схильність до суїциду. Проте у камері він до останнього моменту поводився спокійно – не порушував режиму, не відмовлявся від їжі, і з 58-річним співкамерником не конфліктував. 

СІЗО м. Херсон
ФОТО з мережі СІЗО у Херсоні

«Новий день» повідомляє, що підозрюваний лишив записку. Офіційно її зміст не розголошують, проте за даними, які наводить видання чоловік просив пробачення у своєї доньки й вкотре наголошував, що він не винуватий у вбивстві Марійки Борисової. 

Записку наразі аналізує слідчо-оперативна група з Херсонського відділу Національної поліції.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень