Підлітки з Рівного пройшли  майже 50 кілометрів річкою Случ (+4 ФОТО)

Юнаки та дівчата з різних шкіл Рівного у супроводі педагогів Палацу дітей та молоді і спеціальних інструкторів, з 13 до 16 червня на катамаранах пройшли майже півсотні кілометрів річкою Случ. А це сумарно 18 годин, що були  проведені на воді.

Група стартувала у селі Курчиця Житомирської області, а 16 червня прибула в Соснове Рівненської області. Спочатку планували пройти лише 30 кілометрів, але щоб збільшити кількість порогів, які потрібно подолати, а, відповідно, екстриму та незабутніх моментів, вирішили продовжити подорож ще на 15 кілометрів.

«За час сплаву підлітки по-справжньому здружилися, навчилися взаємодіяти злагоджено та швидко. Найекстремальнішим під час перебування на річці було подолання порогів та проходження під мостами. Однин з них, понтонний, настільки низько розміщений, що доводилося в прямому розумінні лягати на катамаран, притримуватись за міст руками, який в цей момент був за кілька сантиметрів над носами команди», – зазначено в повідомленні Палацу дітей та молоді Рівного.

Незабутні враження учасники проекту «Лідерська хвиля 2016» отримали не лише від самого сплаву Случем, а й від споглядання природи Рівненщини і Житомирщини. Густі ліси та високі скелі – ось що було видно з катамаранів, а ще підліткам пощастило побачити чорного журавля та сіру чаплю.

Також діти побували в Корецькому та Губківському замках, точніше на їх руїнах і на Замковій горі, що розміщена на території заповідника «Соколині гри». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень