Під виглядом вакцини Pfizer в Україні справді продавали медпрепарати, - СБУ

Наразі правоохоронці розслідують усі обставини

Служба безпеки розслідує ввезення в Україну, зберігання та застосування отруйних або сильнодійних лікарських засобів під виглядом вакцини Pfizer від COVID-19, повідомляє «Суспільне».

Станом на зараз відомо, що група осіб, за попередньою змовою, в порушення встановлених правил, придбали, перевозили, зберігали та відпускають отруйні чи сильнодійні лікарські засоби під виглядом вакцини від вірусу COVID-19 виробництва компанії Pfizer, - прокоментували журналістам у пресслужбі відомства.

Правоохоронці перевіряють обставини застосування цих засобів, вакцинації окремих громадян як в медичних закладах, так і за їх межами.

Відомості за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 321 КК України, внесено в Єдиний реєстр досудового розслідування 06 січня 2021 року.

Нагадаємо, днями  у ЗМІ з'явилася інформація, що деякі народні депутати й представники уряду таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer. Натомість Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю заперечило, що передавало вакцину для щеплення від COVID-19 українським чиновникам та бізнесменам. Речник ізраїльського МОЗ нагадав, що умови транспортування та зберігання вакцини Pfizer є настільки специфічними, що провезти її контрабандою фактично не можливо.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень