Під Рівненською ОДА чиновники обмальовують крейдою бруківку (ФОТО)

У них - акція

Детальніше пояснила радник голови ОДА Ірина Михалевич:

Це такий імпровізований флешмоб, на який вийшли працівники облдержадміністрації до Дня вишиванки. Розмальовуємо нашу площу на майдані Просвіти, 1 у вишиті узори. Тут зараз десь близько 20 осіб, дехто з дітьми прийшов. І зараз буде в нас таких дві кольорових різнобарвних вишитих доріжки.

Ірина Михалевич каже, що вони не бояться того, що їх можуть звинуватити у тому, що по символу України – вишиванці – ходять ногами, бо, пояснює, їхні візерунки спокійно можна обійти. Адже місця для цього вдосталь.

На питання, чи не страждає робота через те, що працівники ОДА зайняті малюванням, а не своїми безпосередніми обов’язками, Ірина Михалевич відповідає, що їм часто доводиться навіть перевиконувати свої обов'язки, залишаючись на роботі понад норму, тому 30 хвилин, витрачених на флешмоб, не надто вплинуть на сьогоднішню загальну роботу ОДА.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень