Під час масової бійки у Рівному постраждав патрульний (ФОТО/ВІДЕО)

На нього напав один із учасників нічного конфлікту

Скрін із відео інстаграм-пабліка Rivne_1283

Бійка сталася у районі пивзаводу у ніч проти понеділка.

Пізно ввечері біля кафе «Майдан» зібралася компанія агресивно налаштованих чоловіків, які вирішили з’ясувати стосунки. На місце події прибули аж 5 патрульних авто.

 
 
 
 
 

Сьогодні вранці з’ясувалося, що під час спроб припинити конфлікт, постраждав один із патрульних. Про це у коментарі «РВ» розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Близько 23-ї години в районі Пивзаводу було скупчення агресивно налаштованих осіб. На зауваження поліцейських припинити правопорушення ті не реагували.

 

Коли патрульні намагалися припинити конфлікт, до інспектора за спини підбіг один із учасників бійки та вдарив його кулаком в обличчя. Оскільки інспектор отримав тілесні ушкодження, то 20-річного рівнянина затримали.

Скрін із відео "Типове Рівне"

На місце події відразу викликали слідчих і «швидку».

У пресслужбі Нацполіції Рівненщини Радіо ТРЕК повідомили, що за фактом умисного заподіяння правоохоронцю тілесних ушкоджень уже відкрили кримінальне провадження (ч. 2 ст. 345 КК України). Інші деталі - згодом.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень