Під прикриттям поліції та охорони вкрали сотні тонн вугілля з вантажних поїздів

Злочинців викрили

Фотоілюстрація

До цієї злочинної організації входило близько 30 людей, серед них були  правоохоронці, працівники залізниці та цивільні громадяни. Плани пограбувань ретельно розробляли та чітко розподіляли, хто що має робити.

Щоб пограбувати потяг, члени банди, які працювали у воєнізованій охороні залізниці, зупиняли його у визначеному місці. Потім інші учасники організації перевантажували вугілля з вагонів у вантажівки. Десятки авто караваном вивозили крадене вугілля. За один раз група могла вивезти до 100 тонн вугілля, на операцію витрачали від 30 хв до 1 години.

Працівники поліції у Запорізькій області, які входили до угруповання, забезпечували прикриття операції.

За попередніми підрахунками, на крадіжках вугілля зловмисники заробляли мільйони.

Фіксація слідчими ДБР злочинної діяльності організації тривала майже рік. Роботу на всіх етапах масштабної спецоперації постійно контролювало керівництво ДБР.

Слідчі ДБР повідомили про підозру 7 особам: підозрюваній у створенні злочинної групи, двом інспекторам поліції в Запорізькій області,  начальнику однієї зі стрілецьких команд «Укрзалізниці»,  трьом цивільним особам за участь у злочинній організації.

Вирішується питання про повідомлення про підозру іншим фігурантам провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень