Під прикриттям поліції та охорони вкрали сотні тонн вугілля з вантажних поїздів

Злочинців викрили

Фотоілюстрація

До цієї злочинної організації входило близько 30 людей, серед них були  правоохоронці, працівники залізниці та цивільні громадяни. Плани пограбувань ретельно розробляли та чітко розподіляли, хто що має робити.

Щоб пограбувати потяг, члени банди, які працювали у воєнізованій охороні залізниці, зупиняли його у визначеному місці. Потім інші учасники організації перевантажували вугілля з вагонів у вантажівки. Десятки авто караваном вивозили крадене вугілля. За один раз група могла вивезти до 100 тонн вугілля, на операцію витрачали від 30 хв до 1 години.

Працівники поліції у Запорізькій області, які входили до угруповання, забезпечували прикриття операції.

За попередніми підрахунками, на крадіжках вугілля зловмисники заробляли мільйони.

Фіксація слідчими ДБР злочинної діяльності організації тривала майже рік. Роботу на всіх етапах масштабної спецоперації постійно контролювало керівництво ДБР.

Слідчі ДБР повідомили про підозру 7 особам: підозрюваній у створенні злочинної групи, двом інспекторам поліції в Запорізькій області,  начальнику однієї зі стрілецьких команд «Укрзалізниці»,  трьом цивільним особам за участь у злочинній організації.

Вирішується питання про повідомлення про підозру іншим фігурантам провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень