Петиція про блокування всього контенту рф в Україні зібрала необхідну кількість підписів. Її розгляне Зеленський

За трохи більше ніж місяць звернення підтримали понад 25 000 людей

Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.
Президент України Володимир Зеленський. Фото - УП.

Наприкінці жовтня на сайті Офісу президента з’явилася петиція з проханням звернутися до стрімінгових компаній для створення механізму, що гарантуватиме блокування російського контенту на території України.

Зараз петиція набрала понад 25 000 підписів. Це означає, що її розгляне президент України Володимир Зеленський та надасть відповідь.

Автор петиції заявив, що пісні російських виконавців залишаються у топах музичних платформ YouTube Music, Apple Music, Spotify, Deezer, Shazam, попри 9 місяців повномасштабної війни рф проти України.

Очевидно, що російські артисти сплачують податки до скарбниці держави-терориста, яка спрямовує ці кошти зокрема й на зброю, яку використовує росія для геноциду українського народу, – пише автор петиції.

За його словами, за 1000 прослуховувань пісні, на платформах зазначених нижче, ворог отримує:

  • Spotify - 0.9 €
  • Apple Music - 3,7 €
  • Deezer – 1.69 €
  • YouTube Music – 1,9 €

Кожне прослуховування пісні ворога не лише спонсорує тероризм, а й популяризує культуру ворога, яку нам десятками років насаджувала росія.

 

Кожне прослуховування пісні російського артиста зменшує шанси українських артистів бути почутими, а новим талантам – народженими, – заявляє автор петиції.

Це саме стосується і відеоконтенту на YouTube. Адже основний спосіб монетизації – це реклама, спонсорство та перегляди. YouTube призупинив монетизацію для російських користувачів, але українці бачать рекламу, і гроші від переглядів ідуть до казни держави-терориста.

Джерело: Ліга.Новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень