Першу сесію нового скликання Рівненської міськради призначено на 3 грудня

Голові та депутатам буде вручено посвідчення

Сесійна зала Рівненської міської ради

Першу сесію Рівненської міської ради нового скликання призначено на 3 грудня 2020 року. Про це повідомили увечері 24 листопада у Рівненській ТВК після офіційного оголошення результатів 2 туру виборів міського голови Рівного, який відбувся 22 листопада.

Перша сесія зазвичай відбувається урочисто. Її має проводити голова Рівненської ТВК Ірина Глуха, вона вручить посвідчення новообраному міському голові Рівного Олександрові Третяку та депутатам міської ради.

Після цього сесія має проголосувати за запропоновані головою міськради кандидатури на посади його заступників та за секретаря міської ради.

Далі міська рада має затвердити своїм голосуванням новий склад виконавчого комітету, який виносить на розгляд міський голова. Депутати також мають визначитися, у яких комісіях вони працюватимуть.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень