Першому електрокару від Apple – бути! Але до чого тут Lamborghini?

Apple відновлює роботу над своїм електрокаром й набирає для цього досить сильну команду

Lamborghini

За даними Bloomberg, Apple найняла Луїджі Тараборреллі, колишнього топменеджера Lamborghini з 20-річним стажем роботи, для допомоги у проєктуванні власного електрокара Apple Car. В Lamborghini Тараборреллі переважно займався дослідженнями та розробками, проєктував підвіски, гальма, диски, кермо, шасі тощо.

Поява такого фахівця в команді з розробки електрокара означає те, що Apple після кількох невдач знову береться за випуск електромобілів.

До того ж у листопаді на роботу взяли Крістофера Мура, колишнього інженера Tesla, який працював над створенням автомобіля-безпілотника.

Передбачається, що Тараборреллі стане головною фігурою в команді Apple Car. До нього також приєднаються представники Ford, BMW, McLaren, Porsche та інших відомих автовиробників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень