Першому електрокару від Apple – бути! Але до чого тут Lamborghini?

Apple відновлює роботу над своїм електрокаром й набирає для цього досить сильну команду

Lamborghini

За даними Bloomberg, Apple найняла Луїджі Тараборреллі, колишнього топменеджера Lamborghini з 20-річним стажем роботи, для допомоги у проєктуванні власного електрокара Apple Car. В Lamborghini Тараборреллі переважно займався дослідженнями та розробками, проєктував підвіски, гальма, диски, кермо, шасі тощо.

Поява такого фахівця в команді з розробки електрокара означає те, що Apple після кількох невдач знову береться за випуск електромобілів.

До того ж у листопаді на роботу взяли Крістофера Мура, колишнього інженера Tesla, який працював над створенням автомобіля-безпілотника.

Передбачається, що Тараборреллі стане головною фігурою в команді Apple Car. До нього також приєднаються представники Ford, BMW, McLaren, Porsche та інших відомих автовиробників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень