Перший випадок за довгий період: у Єгипті акула пошматувала туристку (ФОТО 18+)

Врятувати її, попри всі старання небайдужих, на жаль, не вдалося

У Хургаді – одному з найвідоміших курортних міст Єгипту – на туристку напала акула. Хижак відкусив постраждалій руку та ногу – прямо на очах у гостей готелю, які з усіх сил кликали на допомогу рятувальників.

Про це повідомляють арабські ЗМІ.

На фото ліворуч -- жінка, на яку полювала акула, праворуч -- інші туристи, які у шоці спостерігають за трагедією, намагаючись при цьому докликатись рятувальників. Колаж - obozrevatel
На фото ліворуч -- жінка, на яку полювала акула, праворуч -- інші туристи, які у шоці спостерігають за трагедією, намагаючись при цьому докликатись рятувальників. Колаж - obozrevatel

Інцидент трапився у п'ятницю, 1 липня, в районі Сахль Хашиш. Жертвою, за попередніми даними, стала громадянка Австрії.

 

У зв'язку з нападом акули в Єгипті на 3 дні заборонили купання, дайвінг, снорклінг і риболовлю від району Сахль Хашиш до бухти Макаді Бей.

Місце, де 1 липня сталася трагедія
Місце, де 1 липня сталася трагедія

Напередодні в мережі з’явилися кадри з місця трагедії, які вдалося відзняти очевидцям.

ВІДЕО 18+  На відзнятих кадрах багато крові!!

На відео видно, що акула напала на відпочивальницю на готельному пляжі. Це сталося недалеко від пірса. Інші туристи зібралися біля води й кликали на допомогу. Зауважимо, що відео триває 1 хв 17 сек. і за цей час ніхто з рятувальників так і не прийшов на допомогу...

Жінку таки витягли із води, однак вже без ноги та руки. Врятувати туристку не вдалося – вона померла на березі від отриманих травм.

До речі, повідомлень про напад білих акул на людей у прибережних водах в районі Хургади не надходило вже декілька років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень