Перший сніг: як на дорогах Рівненщини ліквідовують наслідки негоди(ФОТО)

Вже використали понад 130 тонн спецсуміші

Напередодні ввечері на Рівненщині випав перший інтенсивний сніг. Аби не допустити утворення ожеледиці, від вечора автошляхи області почали обробляти протиожеледними засобами, повідомили у Рівненській облдержадміністрації.

- Посипали найбільш важливі та небезпечні місця.

 

Нагадую, що для оперативного реагування на ситуацію на дорогах Рівненщини, працюють гарячі лінії з їх утримання.

 

Цієї зими дороги на Рівненщині обслуговуватиме 5 підрядних організацій, - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Рівненській області, вчора з 22 години понад 40 машин та механізмів виїхали на превентивну обробку основних транспортних артерій області. До роботи залучили пів сотні фахівців. Використали близько 130 тонн протиожеледних матеріалів.

Номери гарячих ліній, аби повідомити про ситуацію на дорогах, можна знайти тут.

Наразі головні дороги області оброблені та перебувають в належному експлуатаційному стані, зауважують у Рівненській ОДА.

За даними Рівненського обласного гідрометцентру, найближчі три доби в області очікують нульові температурні позначки, а вже від суботи – похолодання та сніг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень