Перші платні парковки у Рівному будуть майже в центрі. Відомо де саме

Міська рада має затвердити перелік ділянок та розмір збору за користування землею 

Перші платні парковки у Рівному з'являться практично у центрі міста.

Зокрема на вулиці Шевченка в районі продуктового базару облаштують місця для 37 автомобілів.

 

Ще дві платних парковки будуть на вулиці Небесної Сотні, в поблизу ринку Дикого. Там передбачено 72 та 40 місць для авто відповідно.

Одразу кілька проєктів рішень виносять завтра на обговорення депутатам міської ради, усі вони стосуються затвердження ділянок, організації правил і впровадження системи платних парковок. 

Зокрема встановлюються збір для операторів, які обслуговуватимуть парковку.

 

За кожен метр землі, щодня вони платитимуть близько 2,4 гривні, а зважаючи на площу парковок, то це від 1000 до 2000 гривень на день у міський бюджет. 

Нагадаємо, що надалі депутати мають організувати конкурс на визначення оператора, який обслуговуватиме парковки, і тільки потому окремим рішенням затвердять тариф за паркування. Які рішення ухвалять депутати - дізнавайтеся разом з Радіо Трек у четвер. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень