Пермський стрілок виявився сином найманця, який вбивав українців на Донбасі

Хлопець завжди цікавився зброєю та ще влітку планував напад, про це знали батьки

У Пермі 18-річний студент Тимур Бекмансуров розстріляв людей у Державному університеті. Виявилося, що батько студента - найманий військовий, який заробляє гроші в гарячих точках світу. Відомо, що він був бойовиком на Донбасі.

Про це повідомили у виданні Znak з посиланням на сусідів сім'ї.

Батько Тимура не живе з ними. Начебто десь в Удмуртії. Знаю, що на життя заробляє війною.

 

Ще з чеченською найманцем працював, потім майже по всіх гарячих точках воював, в тому числі й на Донбасі, - розповів один із сусідів.

Він додав, що Тимур з дитинства бачив у будинку зброю й у батька досі в цій квартирі стволи зберігаються. Хлопчик з дитинства вчився з них стріляти.

На рушницю, з якою Бекмансуров прийшов до університету, йому гроші влітку дали батьки. Ім'я батька Тимура не називають, але він вже в курсі того, що зробив його син. У коментарі він повідомив, що шокований вчинком сина.

Скільки я з ним не спілкувався, він захоплений тільки комп'ютером. Я кажу: «Чому ти гуляти не ходиш? - »Я не хочу гуляти, я сиджу за комп'ютером, - цитують слова батька Тимура російські ЗМІ.

Варто відзначити, що останні два роки Тимур жив тільки з матір'ю. У Перм сім'я переїхала кілька років тому з Татарстану. Дивною поведінкою хлопець відрізнявся ще в школі та неодноразово погрожував кого-небудь вбити, але до його слів серйозно ніхто не ставився.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень