Переїзд в новий будинок: Які прикмети треба знати, аби жити щасливо

Прикмети і забобони

Переїзд на нову квартиру – це завжди важлива подія у сім’ї.Окрім побутових клопотів, езотерики радять не забувати про прикмети. Треба дотримуватися певних правил, аби не накликати на себе біди.

Прикмети про переїзд

Перш за все необхідно залишити старе житло правильно. Варто все прибрати, вимити підлогу, викинути сміття і непотріб. Нічого не повинно залишатися: заберіть потрібне, викинете або подаруйте непотрібні речі, посуд, постільна білизна, і так далі. Провітріть квартиру і подякуйте її за комфорт і захист. Подумки побажайте новим мешканцям щасливого життя — і тоді їдьте.

При переїзді в новий будинок заберіть з собою домовика. Потрібно підмести підлоги і старий віник забрати на нове житло.

У нову квартиру насамперед необхідно урочисто впустити кота, кішку або кошеня. Якщо котячих у вас немає, впустіть собаку — вона теж охоронець.

Зайшовши в новий свій будинок, запаліть церковну свічку і не поспішаючи обійдіть всі кімнати і кути, прочитайте «Отче наш».

Обов'язково проведіть генеральне прибирання одразу ж при переїзді, це головний ритуал і прикмета для доброго життя на новому місці.

В’їжджати в нову оселю краще зранку і киньте через кілька монеток. Тоді в новому житлі у вас завжди буде достаток, а бідність мине будинок.

Ідеальний день для переїзду – це субота.

Обов'язково купіть щось новеньке для будинку. Набір каструль, світильник, килимок — аби це була нова річ. Вона буде нести удачу.

Влаштуйте новосілля, де будуть найближчі люди. Чим більше буде в будинку дітей, тим краще — їхні голоси і сміх зарядять ваше нове житло щасливою і світлою енергетикою.

Обов'язково готуйте якомога більше їжі на новосілля – чим багатша і щедріше буде стіл, тим багатшим і ситніше ваше життя в майбутньому.

Джерело: koshachek

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень