Перевізник відмовився від проблемного маршруту до Новоукраїнки

Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту Радіо Трек повідомив начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра. Нагадаємо, конфлікт з цим маршрутом назрів на початку квітня через відмову держави з 2016 року надавати субвенції перевізникам як відшкодування вартості проїзду пільговиків. У зв’язку з цим квиток до Садових ділянок для пенсіонерів мав зрости у ціні з 3 до 8 гривень. Пасажири маршруту навіть блокували рух автобусу на автовокзалі. Через бунт обласна влада домовилася з перевізником, що до 1 липня вартість проїзду залишать на рівні 4-х гривень. Про подальший розвиток ситуації Федір Мисюра повідомив таке:

 

- Наступна зустріч перевізників Садових ділянок та пенсіонерів, які туди їздять, запланована на 17 червня. Однак, в нас є неприємні новини - перевізник написав відмову від подальшої роботи на цьому маршруті і ми винесли цей об’єкт на розгляд конкурсного комітету, який відбудеться 30 червня. Все-таки, ми будемо шукати перевізника з такими самими великими автобусами. І адміністрація буде відстоювати, щоб тариф не піднімали.   

 

Тим часом, п’ять додаткових рейсів до Садових ділянок курсують з автостанції «Чайка». На зимній період останній рейс о 21 годині зніматимуть.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень