Рівнянка Dana представила суперовий кліп, знятий на призові «РПҐ» (ВІДЕО)

Богданна Прокопюк першою надіслала на Радіо Трек відео на свою пісню

Нагадаємо, за результатами відбору журі, під час «Рівненського пісенного ґранту» було визначено 8 переможців. Кожен з них отримав 10 тисяч гривень від міської влади для зйомок кліпу на свою пісню.

Презентуємо вам чудову, на нашу думку, роботу виконавиці Dana«Над хмарами»

У розмові Богданна зізналася що робота над кліпом була непростою. Зйомки відбулися у нашому рідному Рівному, у знімальному павільйоні ТипоАРТСтудіо над Устею.

Dana каже, що на початку головним чином задіяла друзів та знайомих, які спільними зусиллями узгодили сценарій та характер і настрій майбутнього відео.

Зокрема знайти місце для зйомок, режисера та акторів допоміг відомий у Рівному оператор – Дмитро Максимчук, який працює у власній студії Vidima studio MAX.  

Режисером кліпу став Сергій Зінчук, він на початку цього року був відзначений ще й як "Filmmaker of the Year"

А от героя – закоханого музиканта, втілив у життя - Андрій Семенчук, також знаний у місті майстер свята.  

Dana каже про свій кліп таке:

Кліп розповідає про дівчину, яка так сильно увійшла у вир почуттів, що не відрізняє вже мріі від реальності.

Сюжет за текстом підходить під багато ситуацій. Комусь пісня нагадає про кохання, яке не збулося, у когось навпаки,  викличе спогади про реалізоване почуття. Я спеціально написала її так, щоб не було зрозуміло з тексту, склалося це кохання чи ні. Адже ця незавершеність чарує, кожного закликає згадати свою історію з життя.

Режисер Сергій Зінчук вирішив подати її саме під таким соусом – кохання, що більшою мірою є фантазією. Так цікавіше, якщо розглядати з боку режисури й постановки. Бо відео має ясніше доносити глядачу сюжет, тут невизначеність вже не підходить. Думаю, загалом у нас вийшло.

Спілкуватися із Богданою було неймовірно приємно, адже навіть у голосі відчувається бажання творити. Вона зізналася, що у разі проведення у Рівному чергового РПҐ, залюбки знову братиме у ньому участь. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень