Переможець «Холостячки-2», який покинув Злату Огнєвіч, показав нову пасію (ФОТО)

Андрій Задворний розсекретив нові стосунки

Переможець другого сезону шоу «ХолостячкА» зі Златою Огнєвіч у головній ролі - Андрій Задворний - поділився новиною. Виявляється, він зараз у стосунках.

На своїй сторінці в Instagram він оприлюднив фотографію, де стоїть спиною до камери разом зі своєю коханою. А позували вони на тлі заходу сонця, що зробило знімок ще більш романтичним.

Задворний не став розсекречувати особистість своєї дівчини. Під постом він лише залишив «сердечко».

Як відомо, у фіналі шоу «Холостячка-2» героїнею якого була співачка Злата Огнєвіч, артистка обирала між двома чоловіками – Дмитром Шевченком та Андрієм Задворним. У підсумку, Огнєвіч надала перевагу Задворному. Втім, за півтора місяця після закінчення шоу чоловік покинув Злату.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень