Перелік ліфтів у Рівному, які можуть впасти (СПИСОК)

За рішенням суду 24 ліфти ЖКП «Перспективне», що в Рівному, підлягають опломбуванню.

Постанова суду набуває законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.  Передував такому судовому вердикту Акт перевірки, проведеної в цьому ЖКП фахівцями Управління Держпраці, повідомляє прес-служба відомства.

«Серед виявлених порушень є такі, що створюють загрозу життю та здоров’ю людей: несправні прилади і пристрої безпеки, які впливають на безпечну експлуатацію ліфта, не проведено технічний огляд або експертне обстеження та закінчився встановлений термін роботи. Тож кожного дня ці ліфти можуть стати «бомбою», яка наробить багато лиха», – інформує прес-служба.

Така критична ситуація у ліфтовому господарстві стосується більшості ліфтів, наголошують в управлінні.

Зазначають, що із 1011 ліфтів житлового фонду Рівного у половини, а це 502 ліфти, закінчився нормативний термін експлуатації (25 років).

«Ще минулого року необхідно було провести їх експертне обстеження (ЖКГ – 456 ліфтів, ЖБК та ОСББ – 46 ліфтів). Однак, протягом 2015 року жодному ліфту експертне обстеження та позачерговий повний технічний огляд проведено не було», – зазначено в повідомленні.

Список ліфтів, робота яких згідно з Актом перевірки повинна бути зупинена:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень