Перелік моделей автомобілів, які подешевшали через пільгове розмитнення

Ціни на вживані авто впали

З 5 квітня в Україні почало діяти пільгове розмитнення автомобілів. Причиною такої ініціативи стала війна і потреба наших військових у позашляховиках. Тож тепер волонтери можуть привезти більше машин і швидше.

Закон також дав можливість придбати автомобіль і пересічному українцю. Через це ціни на деякі вживані автомобілі, зауважили експерти.

Це переважно стосується легковиків 2009-2014 років випуску.

Автомобіль Skoda Octavia подешевшала на 400 доларів. Машина зараз коштує близько 9 тисяч доларів.

Можна зараз вигідно придбати автомобілі марки Volkswagen. На моделі Jetta і Passat 2009-2014 року випуску ціни впали на 600 доларів та 500 доларів відповідно. В результаті вартість вживаного VW Jetta на сьогодні становить близько 9,4 тисячі доларів, а VW Passat – 11,1 тисячі доларів.

Популярний Renault Megane став дешевшим на 700 доларів. За автомобіль у хорошому стані попросять не більше ніж 8,3 тисячі доларів.

Найбільше подешевшав автомобіль Hyundai Sonata – майже на 900 доларів. Цього відомого корейця станом на сьогодні можна придбати за 9,4 тисячі доларів. Тоді як на початку року його ціна була не меншою за 10,3 тисячі доларів.

Зауважимо, що легковики 2000-2008 років випуску навпаки подорожчали.

Вигідно придбати зараз можна лише Renault Megane та Daewoo Lanos, які з початку поточного року здешевшали на 500 доларів та 200 доларів відповідно.

Серед моделей 2015-2021 років випуску експерти радять придивитися до Ford Focus. Він подешевшав на 300 доларів.  

Джерело: gsminfo.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень