Переговори з росією – це смертельний вирок, – Офіс президента

Паузу у воєнних діях рф точно використає для підготовки нового наступу

ФОТО Діалог.ua

Ані українське суспільство, ані президент України – не готові йти на переговори з росією. Таку думку висловив радник глави ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю. На його переконання, переговори – це смертельний вирок.

Президент Зеленський однозначно проти (переговорів), і українське суспільство непохитне. Ми повністю усвідомлюємо ризики, - сказав він.

За совами Подоляка, росія скористається будь-якою паузою у бойових діях, щоб відновити сили і почати ще сильніший наступ на Україну.

Ймовірно, путін зосередиться на війні на виснаження, щоб зменшити міжнародну підтримку доти, доки його війська не візьмуть гору, допустив Подоляк.

Вони почнуть залаштунками маніпулювати настроями, діями, поглиблювати цю втому від війни, — сказав він, попередивши, що росія здатна створювати кризи, наприклад відправка мігрантів до кордонів Європи.

Також Подоляк зазначив, що Москва може "думати про якісь терористичні атаки на інфраструктурні об'єкти в Європі, щоб прийти до якоїсь переговорної позиції або відстоювати свою вигоду і свої плани".

Ми дуже добре розуміємо цей варіант і продовжуємо обговорювати його з нашими партнерами, — відповів Подоляк.

 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень