Перед скасуванням фіксованого курсу долара в Україні активно скуповують валюту

Скільки доларів купили цього року

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Незабаром в Україні можуть скасувати фіксований курс долара. Подейкують, що це може статися 15 вересня. На тлі цих чуток українці почали активно скуповувати американську валюту.

В серпні українці придбали більше валюти, ніж продали. Хоча у попередні два місяці спостерігалася зворотна тенденція. Тоді населення більше продавало доларів, аніж купувало.

Загалом з початку цього року в Україні продали 11,874 млрд доларів, а купили – 13,835 млрд.  

Додамо, що через активний попит на американську валюту курс долара зріс до 38,60 грн. Нацбанк відреагував на це збільшенням обсягу доларових інтервенцій на валютному ринку, а також дозволив банкам продаж безготівкової валюти у розмірі до 50 000 гривень. Завдяки цьому курс долара на чорному ринку почав знижуватись і нині становить близько 37 гривень.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень