Пенсії військовиків: Куди звертатися, якщо її неправильно нарахували

У ПФУ дали відповідь

Пенсійне забезпечення військовиків, які звільнені зі служби, регламентується законом  «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

Військові пенсії призначають на підставі інформації про грошове забезпечення, які надають військкомати, але іноді трапляється так, що у військового можуть виникати сумніви, що пенсію нарахували правильно.

У такому випадку можна звернутися не тільки до місцевого відділення Пенсійного фонду, а й до обласного Пенсійного фонду, а також до Пенсійного фонду України у Києві. Однак щодо правильності нарахування пенсії можуть виникати питання не так до Пенсійного фонду, як до органу, який видав довідку про розмір грошового забезпечення та всілякі надбавки до зарплати військовослужбовця.

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень