Пенсіонер із Рівного збагатив «поліцейського» на 104 тисячі гривень

Чоловік намагався «врятувати» сина

4 червня до поліції звернувся 83-річний рівнянин, який довірився невідомому чоловікові та поповнив його карткові рахунки більш як на 100 тис. грн.

Деталі розповіла прес-офіцер Нацполіції області Ольга Олійник:

Пенсіонерові з прихованого номера на мобільний зателефонував незнайомець, який повідомив, що його син перебуває у відділі поліції за скоєння злочину. За уникнення кримінальної відповідальності запропонував залагодити питання фінансово. Схвильований чоловік зізнався, що має 104 тисячі гривень власних заощаджень, тож одразу пішов до банкомату. У телефонному режимі шахрай назвав йому номери двох банківських карток, на які рівнянин вісьмома платежами перерахував вказану суму.

Після закінчення розмови батько вирішив переконатися, що сина відпустили. Однак, після дзвінка зрозумів, що потрапив на гачок афериста.

За фактом шахрайства у поліції розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень