Схеми у Пенсійному фонді: бухгалтера і начальника спіймали на привласненні грошей (ФОТО)

Накопичували собі на пенсію?

На Хмельниччині правоохоронці розслідують факти систематичного привласнення коштів посадовцями обласного Пенсійного фонду.

В процесі досудового розслідування працівники поліції встановили, що начальник Головного управління Пенсійного фонду, попередньо домовившись з підлеглими посадовцями та зловживаючи службовим становищем, з метою незаконного збагачення, упродовж тривалого часу надавала вказівки щодо нарахування премій окремим працівникам. 

Своєю чергою такі «премійовані» працівники зобов’язувались потім повернути частину отриманих грошових коштів готівкою своєму керівництву.

Внаслідок зазначених протиправних дій лише у червні та липні цього року керівництво Головного управління Фонду заволоділо коштами підлеглих працівників на загальну суму 211 700 гривень.

Частину коштів привласнив головний бухгалтер, решту — начальник Головного управління.

Під час обшуку у службових кабінетах керівників управління виявлено та вилучено неправомірно отримані кошти в розмірі 104 600 гривень.

Загалом з кабінетів посадовців вилучено грошові кошти у різній валюті на суму понад 1 млн гривень.

[media=193051][media=193052]

Правопорушників затримали, наразі їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Обох фігурантів відсторонили від посад та обрали запобіжні заходи у виді тримання під вартою з правом внесення застави.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень