Пельмені не можна кидати в окріп: Чому ви завжди робили помилку, коли готували популярну страву

Є певні хитрощі

Пельмені – улюблена страва багатьох українців. Попри те, що страва дуже популярна і звична для українців, не всі їх вміють варити. У декого пельмені починають лопатися та розварюватися і вся начинка плаває окремо. Найчастіше це трапляється з замороженими пельменями.

Як правильно варити пельмені

Досвідчені господині радять не кидати заморожені пельмені у киплячу воду, бо так ви тільки погіршуєте ситуацію. Через раптову зміну температур вони починають лопатися.

Тому такі пельмені краще кидати в злегка підігріту воду. Головне не забувати помішувати їх. Якщо вже кинули в окріп, то долийте склянку холодної води, це стабілізує температуру.

Також розкрити смак заморожених пельменів допоможе замочування. Тоді вони перед приготуванням вберуть кількість води, не лопнуть при варінні і будуть соковитими.

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень