Патрульні Рівного знайшли у «поганому стані» відповідального за стан маршруток

Що зробили з п’яним механіком?

Патрульні Рівного знайшли відповідального за стан маршруток нетверезим.

Сьогодні, у п’ятницю, 15 грудня, близько 6-ї години ранку, під час випуску маршрутних транспортних засобів в одному із АТП нашого міста, спільно з представниками Укртрансбезпеки, інспектори відділу безпеки дорожнього руху спілкувалися із механіком по випуску і помітили у нього явні ознаки алкогольного спяніння.

Під час огляду на стан алкогольного спяніння у медичному закладі результат показав - 0.57% проміле, при допустимих 0.2%. Патрульні склали адмінпротокол за ч.1 ст.179 КУпАП (перебування на робочому місці в нетверезому стані).

Нагадаємо, працівники відділу безпеки дорожнього руху УПП в Рівненській області в межах копмлексу цільових заходів «Перевізник - зима 2017» систематично здійснюють перевірку маршрутних транспортних забосів, які виїзджають у місто для перевезення пасажирів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень