

Як правильно обрати рибину
Рибу любить багато хто, але не забувайте, що в ній можуть бути паразити та важкі метали. Найбільшу небезпеку несе свіжа риба, тому готувати її треба при температурі за 60 градусів, тоді паразити через 30 сек помирають.
Яка риба є найбільшою небезпекою, розповіла гастроентеролог Алла Курилець на сторінці «Доказові батьки» у Facebook.
Найчистіша риба, це травоїдна, яка плавала в океані. Пам'ятайте, що ви маєте право вимагати сертифікат правильної безпеки, заморозки, приготування риби.
Джерело: РБК-Україна
Радіо Трек: НОВИНИ
Українські водії отримують штраф за користування додатком «Дія»
Час є до 15 травня: ПриватБанк повідомив про важливі зміни для власників карток і Приват24
Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Поплавського, в якому замість дружини – прислуга
Таких смачних дерунів ви ще не їли. Тепер готуватимете лише за цим рецептом
Оселедець замість таблеток: яка користь улюбленої риби
Чому лікарі виписують пенсіонерам відверті «фуфломіцини»
Правильний суп: гастроентеролог пояснила, чи треба їсти «перше» щодня
Печія та інші неприємності: гастроентеролог наголосила, що не можна робити після їди
Залиште це котам: психіатр назвав препарат, який попри широку популярність і рекламу – нічого не лікує
Обережно, фуфломіцин: невролог застерігає від використання популярного препарату
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774