Папа Римський висловився щодо загострення ситуації на сході України (ВІДЕО)

Очільник Католицької Церкви проказав разом з паломниками у Ватикані молитву за мешканців цих теренів

Під час недільної зустрічі з паломниками Папа Франциск висловив занепокоєння частішими випадками порушення режиму припинення вогню на сході України та помолився за населення, яке живе в умовах гуманітарної катастрофи, закликавши сприяти мирові та запобігти ескалації насильства – повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Vatican News.

З тривогою стежу за подіями на окремих теренах східної України, де протягом останніх місяців збільшилася кількість порушень режиму припинення вогню, з неспокоєм слідкую за зростанням воєнної діяльності.

 

Будь ласка, наполегливо прошу запобігти зростанню напруження, щоби, навпаки, здійснювалися жести, спроможні підтримувати взаємну довіру та сприяти примиренню та мирові, які дуже потрібні та дуже бажані.

Папа також висловив близькість місцевому населенню та закликав вірних, які зібрались на площі Святого Петра у Ватикані, разом проказати молитву за мешканців окупованих територій.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень