Памела Андерсон вп’яте вийшла заміж

За старшого на 22 роки чоловіка

Американські ЗМІ повідомляють, що 74-річний режисер Джон Пітерс, відомий за фільмами «Зірка народилася», «Людина дощу» і «Бетмен», і 52-річна Памела Андерсон одружилися на приватній церемонії в Малібу. На церемонії були присутні обидва сини актриси і три дочки режисера. Цікаво, що Памела і Джон зустрічалися в середині 1980-х і нещодавно зійшлися знову.

Памела ніколи не усвідомлювала свого повного потенціалу. Їй ще належить по-справжньому засяяти. У ній є набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не любив її так сильно. Навколо мене завжди було багато красивих жінок. Я б міг когось вибрати, але всі ці 35 років я хотів тільки Памелу. Вона зводить мене з розуму, в хорошому сенсі слова. Вона мене надихає, - розповів Пітерс в інтерв'ю The Hollywood Reporter.

Памела ж присвятила своєму нареченому милий вірш, в якому назвала Пітерса «справжнім поганим хлопцем» і зазначила, що раніше його життя лякало її. А тепер зірки «розуміють, поважають і люблять один одного без будь-яких умов».

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень