Памела Андерсон розказала, що найкращі коханці – це…

Багато хто здивується

Нещодавно Памела Андерсон написала серію твітів, в яких розповіла, як веганська дієта може вплинути на сексуальну активність. Якщо коротко, то на думку Памели:

Веганство робить людей кращими коханцями. Ви можете зміцнити здоров'я і підвищити витривалість у спальні, ставши веганом. Здорове тіло - сексуальне тіло. А вживання м'яса - це нездорово.

Незабаром після цих публікацій актрису запросили в шоу Good Morning Britain, де ведучі вирішили обговорити з нею її висловлювання про веганство. Один із них, Пірс Морган, зазначив, що не є прихильником рослинної дієти. Він сказав Памелі:

Я м'ясоїд і можу запевнити тебе: з нами теж буває весело в ліжку.

Андерсон підкреслила, що її сексуальна активність покращилася відтоді, як вона стала веганом (близько 30 років тому). Далі до розмови долучилася доктор Гіларі Джонс, яка наголосила на важливості грамотності в питаннях харчування:

Ти можеш бути веганом, але при цьому цілими днями жувати чипси. Якщо ти добре розбираєшся у веганстві, ти можеш отримувати всі поживні речовини. Але це досить складно. Так що ти можеш бути веганом, але у тебе все одно буде високий холестерин, якщо ти вживаєш не ту їжу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень