Памела Андерсон нарешті вилікувалась від тяжкої хвороби

Гарні новини вона відзначила відвертим фото

Памела Андерсон на сьомому небі від щастя, адже вона здобула довгоочікувану перемогу в боротьбі з багаторічним страшним захворюванням. У своєму Instagram актриса повідомила, що нарешті вилікувалася від гепатиту С.

На своїй сторінці Памела опублікувала відвертий знімок і підписала: "Я тільки що дізналася, що вилікувалася! Я молюся про те, щоб всі люди з діагнозом "гепатит С" могли пройти повний курс лікування, який невдовзі стане більш доступним".

48-річна Андерсон страждала від гепатиту С з 2002 року. Вона заразилася від свого екс-чоловіка Томмі Лі, коли вони однією голкою зробили собі татуювання. У вересні цього року Памела повідомила, що зважилася пройти спеціальний курс лікування. "Імовірність успіху цього курсу 98%", - сказала тоді Андерсон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень