Пам'ятник у центрі Рівного став помаранчевим: що там відбувається? (ФОТО)

Пильні рівняни викликали поліцію

Сьогодні рівняни помітили, що пам'ятник Марії Несвицькій накритий помаранчевим полотном. Небайдужі громадяни навіть зателефонували до поліції, щоб дізнатися, що відбувається.

У патрульній поліції Радіо ТРЕК повідомили, що такий виклик дійсно був.

- Близько полудня рівнянка звернулася до поліції з проханням перевірити, що там коїться.

 

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили групу осіб, які повідомили, що проводять мирну акцію «Запобігання та протидія домашньому насильству». Також було встановлено, що ця акція погоджена. Тобто в організаторів є всі необхідні дозволи для її проведення, - каже речниця УПП Оксана Юрченко.

Нагадаємо, що зараз по всій Україні триває кампанія «16 днів проти насильства». Вона стартувала 25 листопада і завершиться 10 грудня. Мета акції - привернути увагу до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень