Біля шиномонтажу у Рівному був переполох: валіза в кущах зібрала всі спецслужби (ФОТО)

Працівники кажуть: ще вранці її там не було

Як стало відомо Радіо ТРЕК, інцидент стався сьогодні близько полудня на вул. Курчатова. Патрульні, які прибули на виклик, виявили біля шиномонтажу чоловіка, який і повідомив, що помітив у кущах поблизу дорожню сумку, та видалась йому підозрілою. Ще вранці, мовляв, там нічого не було.

Місце відразу огородили і взяли під охорону. Незабаром прибула слідчо-оперативна група, ДСНС та вибухотехніки.

 

Однак виявилося, що валіза порожня, загрози для життя і здоров’я громадян не несе.

Між іншим, останнім часом у Рівному часто виникають подібні ситуації. Лише за кілька днів поліція та рятувальники виїжджали у різні частини міста через іграшкову гранату, іграшку-робота та інші підозрілі речі.

Однак громадяни все роблять правильно - у разі виявлення підозрілих предметів обов’язково потрібно телефонувати за номером 101 або 112.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень