Пальто знайшли в лісі: на Волині тиждень шукають студентку, наречений якої загинув на війні (ФОТО)

До пошуків дівчини долучилися військові, прикордонники та звичайні люди

У Камінь-Каширському районі Волині вже тиждень шукають 17-річну студентку Аліну Божко. Дівчину востаннє бачили вранці 17 лютого, коли вона відпочивала з друзями біля лісопосадки.

Далеко від того місця знайшли лише деякі речі зниклої. Про це повідомила Волинська служба новин із посиланням на джерела та інформацію від правоохоронних органів.

Зазначається, що першими на сполох забили друзі студентки. В соцмережах вони розмістили фото та закликали допомогти в пошуках Аліни, яку востаннє бачили того дня близько 10:00.

 

За словами очевидців, вона відійшла у лісопосадку та не повернулася. 

У поліції уточнили, що зникла мешканка села Седлище, 2006 року народження. Під час відпочинку з друзями поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району вона пішла в невідомому напрямку, а свій телефон залишила в автомобілі. 

Ввечері 17 лютого пошуки дівчини тривали понад дві години понад річкою, в лісі та по болотистій місцевості, зарослій чагарником. 

Пошуки відновилися з настанням світлої пори 18 лютого. На місце події відправилася група водолазно-рятувальних робіт ДСНС.

 

Також дівчину шукали працівники поліції, рятувальники, військовослужбовці, прикордонники, працівники лісового господарства, місцеве населення.

Наразі відомо, що за сім кілометрів від місця зникнення Аліни в лісі виявили тільки її пальто і пояс від нього.

Видання додало, що торік Аліна Божко втратила на війні з російськими окупантами нареченого – 20-річного Василя Коваля.

Коли хлопець дізнався, що вирушає в гарячу точку, він зробив коханій пропозицію руки та серця, а 24 липня 2023 року захисник загинув внаслідок мінометного обстрілу в Сіверськодонецькому районі Луганщини.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень