На Волині жінці видалили півметрову пухлину вагою 30 кілограмів: Вона займала всю черевну порожнину (ФОТО 18+)

Пухлина відтискала практично всі внутрішні органи

Рік тому у жительки Волині діагностували рак яєчника, але оскільки вона боялася операції, звернулася до фахівців лише тоді, коли їй стало нестерпно ходити. Хвора ледь терпіла болі й сильно схудла.

Пухлина яєчника (вагою 30 кілограмів та розміром 50 см в об’ємі) займала всю черевну порожнину від дна таза до діафрагми, відтискаючи практично всі внутрішні органи й заважаючи їм функціонувати.

 

Нам важливо було відокремити пухлину від навколишніх тканин без їхнього пошкодження й пошкодження оболонки пухлини. І це був один із найвідповідальніших етапів, – розповіла заслужена лікарка України, кандидатка медичних наук Тетяна Ткачук, яка очолила операцію.

Рак яєчників – це хвороба жінок віком від 40 років, проте все більше 20- і 30-річних. До раку можуть призвести генетика, гормональні збої, стрес та екологія.  

Джерело: Конкурент

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень