Пальто: 5 моделей, які будуть модними у 2023 році (ФОТО)

Натуральна і штучні шкіра, хутро, нейлон, плащова тканина, пух - ось основні матеріали для трендового верхнього одягу

Фото з allkharkov.info

Довге зі штучної шкіри

Тижні моди у Парижі, Мілані та Нью-Йорку ввели у тренди шкіряні пальто-максі. Цей варіант верхнього одягу вже став хітом, і найактуальніший фасон – довгий шкіряний тренч із масивними квадратними плечима та коміром а-ля 80-ті.

Дублянка-максі

Взимку 2023 року в моду вриваються довгі дублянки з відкладним коміром і білим хутряним оздобленням. Трендові кольори - рудий, чорний, молочний та інша класика.

Пальто-пуховик з поясом

Такий тренд змінює звичне уявлення про пуховики, але виглядає практично і тепло. Звертайте увагу на однотонні моделі довжиною нижче коліна з широким коміром.

Шуба зі штучного хутра

Те, що дехто з нас звик називати «шубою з чебурашки», у 2022 році міцно увійшло в теплі тренди і перекочувало у 2023 рік. Зимовий одяг має бути затишним і теплим, і шуби зі штучного хутра — найкращий спосіб цього досягти.

З плащової тканини та нейлону

Тренч - класичний фасон пальта, який навряд колись вийде з моди. Але із сезону в сезон дизайнери вигадують способи цікаво його обіграти. У 2023 році придивіться до легких тренчів з нейлону та плащової тканини. Ці стильні варіанти будуть доречними прохолодною весною або теплої осені.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень