П'ятірка найкращих смартфонів 2022 року вартістю до 6000 грн

Очолив список realme C33, який демонструє найкраще співвідношення ціни та якості

Редакція порталу Gizchina підбила підсумки року, що минає, відібравши п'ятірку найкращих смартфонів, випущених у 2022-му, з хорошим «залізом» та батареєю вартістю менше ніж $150 або 6000 тисяч в гривнях.

У список потрапили моделі від компаній Realme, Redmi, Moto, а також невідомі широкому загалу Umidigi та Blackview.

Найкращим смартфоном 2022 року вартістю менше ніж $150 назвали realme C33, який за сумісництвом є найпотужнішим апаратом у списку.

Він оснащений чіпом Unisoc Tiger T612 у зв'язці з 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ вбудованої пам'яті. На передній панелі розмістився екран IPS на 6,5 дюйма, частотою 60 Гц і селфі-камерою на 5 Мп. 

За ним слідує UMIDIGI G1 Max, який може похвалитися містким акумулятором 5150 мАг, збалансованим залізом, актуальною версією Android, а також яскравим дизайном.

При цьому ціна смартфонів на розпродажі складе менше ніж $100.

Замикає ТОП-3 цьогорічних бюджетних пристроїв Blackview Oscal C80 з камерою на 50 Мп і частотою оновлення 90 Гц.

Він також отримав акумулятор місткістю 5180 маг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт і працює на базі Android 12. 

На четвертому й п'ятому місці розташувалися Redmi 10 (2022) та Moto G31. Смартфон Xiaomi отримав яскравий дизайн і пропонує за свої гроші топові характеристики, які зазвичай зустрічаються в пристроях класом вище.

Що стосується моделі Moto, то вона, на відміну від інших представників списку, може похвалитися екраном OLED і потрійною основною камерою з головним датчиком на 50 Мп.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень