Найкращі Android-смартфони 2022 року: експерти склали рейтинг

Перше місце дісталося Ultra-версії Samsung Galaxy S22, яка дебютувала в Україні в березні

Редакція порталу Android Police представила рейтинг найбільш топових Android-смартфонів, що вийшли в цьому році. 

Перше місце дісталося Ultra-версії Samsung Galaxy S22, яка дебютувала в Україні в березні. Ця модель розрахована на тих, кому хочеться від смартфона максимум можливостей

Автори пишуть, що Galaxy S22 Ulta увібрав в себе найкращі риси флагманської лінійки Note, відмінною рисою яких були фірмові стилуси S Pen.

 

Серед інших плюсів - надвеликий екран з діагоналлю 6,8 дюйма й преміальна якість збірки. 

Втім, не обійшлося і без недоліків: смартфон йде без зарядного пристрою в комплекті, а його ціна в США стартує від $1200.

У категорії «Найкраще співвідношення ціни і якості» переміг Google Pixel 6.

Він виділяється на тлі конкурентів незвичайним дизайном, пропонує круті фотоможливості й буде отримувати оновлення Android не менше п'яти років.

До мінусів віднесли відсутність телеоб'єктива і датчик відбитків пальців, який помітно поступається конкурентам за швидкістю спрацьовування. 

Замикає ТОП-3 і категорію «Преміальний гаджет» ще один пристрій Samsung – Galaxy Z Fold 3 – який, за словами експертів, здатний замінити собою і смартфон і планшет.

Окремо також відмічається висока продуктивність новинки, яка досягається завдяки топовому Snapdragon 888 з 12 ГБ оперативної пам'яті.

У топ Android-смартфонів 2022 року за версією Android Police також потрапили Google Pixel 6a, Samsung Galaxy Z Flip3 і Pixel 6 Pro, які зайняли 4, 5 і 6 місця відповідно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень