П'ять звичок, які зроблять життя у маленькій квартирі - комфортним

Зазвичай речі з'їдають увесь простір, і перебування у квартирі стає нестерпним

Заправляйте ліжко 

Заведіть за правило щоранку заправляти ліжко, застилаючи поверх ковдри гарне покривало з льону або бавовни - у цьому випадку прибирання ліжка займе лічені секунди.

Прикріпіть гачки 

Не лінуйтеся зробити більше гачків в передпокої. Так у вас буде місце розвісити верхній одяг - це позбавить спокуси кинути речі на диван або стілець.

Займайтеся експрес-прибиранням 

Вечорами не шкодуйте 15 хвилин на те, щоб швидко прибратися: протріть стіл на кухні, складіть речі в шафі, вимийте посуд і т.д.

Знайдіть місце для кожного предмета 

Щоб щодня не витрачати час на пошуки речей, подбайте про те, щоб кожна з них мала своє місце. Залишайте парасольку в ящику у передпокої, вішайте ключі на ключницю, а гаманець кладіть на полицю.

Забирайте речі після використання 

Прибирайте речі на свої місця, одразу як покористувалися ними. Цей метод значно полегшить процес збирання та зменшить безлад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень