Копійчаний засіб, який творить дива і відмиває навіть застарілий бруд із кухонних меблів

Від жиру й сліду не лишиться

Кухня – головне місце в оселі. Тут збирається всі сім’я і смакує спільними сніданками та вечерями. Втім, приготування їжі не обходиться без бруду, який часто лишається на кухонних меблях. Зокрема, через постійне приготування їжі на шафках накопичується жир.

Як легко відмити меблі на кухні

Пропонуємо скористатися лайфхаком, який допоможе швидко, ефективно та бюджетно впоратися з цією проблемою. Для цього вам не знадобляться хімічні засоби для чищення. Диво-розчин можна приготувати власноруч.

Для початку візьміть шкурки від чотирьох апельсинів та наріжте їх на тонкі смужки, покладіть їх в пляшку чи банку, залийте дестильованим білим оцтом, закрийте кришкою та залиште настоюватися протягом двох тижнів періодично збовтуючи.

Потім процідить світло жовту рідину через сито та налийте її в пляшку з розпилювачем.

Щедро збризніть свої шафи апельсиновим спреєм та дайте йому декілька секунд, щоб він подіяв, а потім протріть все паперовим рушником.

 

Повторіть цю дію 2-3 рази, щоб отримати бездоганний результат.

Крім того, цей натуральний мийний засіб можна також використати для очищення й інших жирних поверхонь, наприклад, мікрохвильовки та плити. Оскільки настоянка повністю натуральна, ви можете не боятися, що шкідливі хімічні речовини потраплять на ваш посуд чи в їжу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень