П’ять застарілих правил ремонту. Так уже ніхто не робить

Більшість з них передаються ніби з покоління у покоління

Мода мінлива, технології стають сучаснішими, а тому й деякі правила щодо ремонту зараз стають не актуальними.  

Надмірний декор 

Останніми роками у моді мінімалізм. Тож різноманітне об'ємне тинькування, а потому й прикрашання житла різноманітними статуетками, горщиками і всілякими дрібницями не варто робити. Напоказ виставляють лише дуже важливе, цінне та буквально пару елементів.

Захоплення сучасністю

Мода мінлива, і те, про що говорять сьогодні масово, завтра стає застарілим. Тому немає сенсу прагнути ідеалу. Непорушна в інтер'єрі лише класика.

Самостійність

Іноді найняти професіонала буде дешевшим, ніж усувати помилки після ремонту. Фахівець знайде ідеальне рішення для інтер'єру, яке не доведеться виправляти та переробляти.

Стиль

Дотримуватися якогось одного стилю тепер не обов'язково. Головне, що має панувати – це гармонія кольору і фактур. 

Меблі

Меблі більше ніхто не розставляє біля стін, залишаючи вільним місце серед кімнати. Дивани та крісла розміщують так, щоб було зручно, затишно та комфортно. Якщо це рішення дозволить візуально збільшити простір або розділити одну кімнату на кілька зон, це тільки піде на користь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень